Pagina de start a forumului student la medicina UMFiasi.MyForum.ro student la medicina UMFiasi.MyForum.ro
Esti sudent la medicina? Participa si tu. Numai cu ajutorul tau putem face un site perfect

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Virusi

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului student la medicina UMFiasi.MyForum.ro -> Anul III
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
dr_4you
Junior
Junior

Data inscrierii: 18/Dec/2008

MesajTrimis: 18/12/2008 18:46    Titlul subiectului: Virusi Raspunde cu citat (quote)

Examenul la virusi
Ei bine se pare că zvonurile care circulau despre examenul asta nu erau doar mituri urbane.

Examenul constă în 10 grile complement necomplicat + 10 grile complement multiplu + 2 subiecte sinteză + 2 subiecte din LP (bilet separat). Se află cumplit de multe variante de bilete, spre exemplu eu am primit biletul cu numărul 114. Pot spune că fiecare student are subiectul lui.

Nu m-am omorât cu învăţatul, am tratat examenul cam superficial. Din această pricină poate că mi s-a părut cam greu. Era mult mai bine dacă aveam slideurile, erau multe tabele şi imagini care ne-ar fi ajutat să învăţăm.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului student la medicina UMFiasi.MyForum.ro -> Anul III Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum